AltSignals Pre-sale nadert het einde van fase 1 en verzamelt bijna $1 miljoen


Met het nakende einde van fase 1 van haar presale, heeft AltSignals succesvol $916.000 aan investeringen opgenomen. Het project, dat zich focusseert op een AI-aangedreven trading toolkit genaamd ActualizeAI, biedt gebruikers de mogelijkheid om zonder moeite door de cryptomarkten te navigeren met als doel aanzienlijke winsten te maken.

Meer dan 50.000 beleggers ondersteund

AltSignals heeft al meer dan 50.000 beleggers ondersteund met winstgevende trading signals. Dit onderstreept het groeiende vertrouwen en de acceptatie van deze technologie onder investeerders. ActualizeAI zal gebruikmaken van geavanceerde technologieën zoals natuurlijke taalverwerking en voorspellende modellering om machine learning mogelijk te maken. Dit maakt het product zeer onderscheidend en competitief in de huidige markt, met een unieke focus op het verzamelen en analyseren van beleggerssentiment.

Beloningen voor ASI-tokenhouders

Beleggers kunnen met het ASI-token toegang krijgen tot ActualizeAI en krijgen ook de mogelijkheid om te staken voor een passief inkomen. Daarnaast krijgen ASI-tokenhouders ook toegang tot de AI Members Club, een online trading community exclusief voor ASI-tokenhouders. Leden van deze club krijgen vroege toegang tot investeringsmogelijkheden en kunnen deelnemen aan online trading toernooien.

Op het snijvlak van AI en blockchain

AltSignals is een innovatief project dat zich op het kruispunt van kunstmatige intelligentie en blockchain technologie bevindt. Beleggers die vroegtijdig de stap wagen hebben de potentie om te profiteren van een mogelijk opwaarts momentum. Het bedrijf slaagt erin krachtige hulpmiddelen te leveren, een sterke beleggersgemeenschap op te bouwen en bevindt zich in een opwindende positie om te profiteren van de langetermijn trends in AI en blockchain technologie.


Geef een reactie

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE