NAKA introduceert zelfbewaarde betaalkaart en betalingsysteem op basis van slimme contracten


Betaaltechnologiebedrijf NAKA kondigt een nieuwe zelf-bewaarde betaalkaart en betalingsschema aan die op slimme contracten werkt en EMV-standaard compatible is. De kaart wordt getest in Zwitserland en El Salvador, waar een goed ontwikkelde infrastructuur voor point-of-sale (POS) terminals bestaat voor het accepteren van Bitcoin-betalingen.

Over het NAKA Betaalsysteem

Het NAKA betaalsysteem ondersteunt Bitcoin op het Lightning-netwerk en de stabiele munt USDt over verschillende netwerken. De NAKA-kaart stelt gebruikers in staat hun fondsen zelfstandig te beheren en is ontworpen om gedecentraliseerde financiële diensten te leveren aan onbanked individuen en aan degenen die het vertrouwen in gecentraliseerde instellingen hebben verloren. Een legitiem bedrijf kan de kaart uitgeven en deze zal worden ondersteund op NAKA-verkooppunten in Zwitserland en El Salvador vanaf oktober en november 2023.

Aansluiten en Opwaarderen

Kaarthouders kunnen hun NAKA-kaarten koppelen aan een portemonnee die wordt beheerd door MetaMask en hun kaarten financieren met MetaMask-goederen of rechtstreeks met USDt op het Polygon-netwerk.

Uitbreidingsplannen

Na de lancering zal NAKA worden ondersteund in Bitcoin Cities in Lugano, Zwitserland; San Salvador, El Salvador; en Ljubljana, Slovenië, met plannen om in de toekomst naar andere markten uit te breiden.

Bron van thepaypers


WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE